Home De Hofpiraat

De Hofpiraat


De Hofpiraat is een wekelijks programma op de zondagavond bij tussen 19 en 23 uur met uitsluitend Nederlandstalige en piratenmuziek bij de:

Logo-Omroep-Hofstreek-1      ______________________________________________________________________________________________________

Zondag 30 april tussen 21 – 23 uur de Hofpiraat met de Piraten TOP 30. De hitlijst van deze week vindt u hieronder. Klik op de lijst om hem te vergroten. Samenstelling van de lijst: Deltapiraat onderdeel van Delta Media Groep.

Klik hier om uw 3 Stemmen

uit te brengen

Piraten Tip  voor de komende week:

Gerda & Terry West – Mijn Hart Slaat Voor Jou

________________________________________________________________________________________________

___Zondagavond 23 april was Het Duo Picobello te gast bij de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 19.30 uur in gesprek met Gert en Betsy over hun nieuwe single “Liefste”. Tussendoor en na afloop van het interview waren er enkele nummers van het Duo Picobello te beluisteren. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en ____________________________________________________________________________________________

Zondagavond 30 april is José Wolters te gast bij de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg gaat zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met José over haar nieuwe single “Samen met elkaar”. Tussendoor en na afloop van het interview zijn er enkele nummers van José Wolters te beluisteren. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en #Hofpiraat

Zondagavond 23 april was Het Duo Picobello te gast bij de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 19.30 uur in gesprek met Gert en Betsy over hun nieuwe single “Liefste”. Tussendoor en na afloop van het interview waren er enkele nummers van het Duo Picobello te beluisteren. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en #Hofpiraat

Zondagavond 9 april was zangeres Silvia Swart te gast bij de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.15 uur met Silvia in gesprek over haar nieuwe single “Dan Ben Je Van Mij”. Tussendoor en na afloop van het interview waren er enkele nummers van Silvia Swart te beluisteren zijn. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en #Hofpiraat

Zondagavond 19 maart was zanger Evert Wolters te gast. Presentator Eddy Schuilenborg ging  zo rond de klok van 20.15 uur met hem in gesprek over zijn nieuwe single “Sexy Sax” welke tijdens het Mega Piraten Festijn op zaterdag 18 maart is gepresenteerd. na afloop van het interview was Everts nieuwe nummer en nog een andere te horen. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en #Hofpiraat

Zondagavond 12 maart was Het Duo Remix te gast bij de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging  zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met hen over hun nieuwe single “Wij met z’n twee”. na afloop van het interview waren twee nummers van het Duo Remix te horen. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en #Hofpiraat

Zondagavond 5 maart was Johnny Bolk uit Almelo te gast bj de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging  zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met hem over zijn nieuwe single “Moet dat nou”. na afloop van het interview waren twee nummers van Johnny te horen. Reageren kan via Facebook en Twitter @Hofpiraat en #Hofpiraat

Zondagavond 19 februari was Jordy van Vilsteren te gast. Presentator Eddy Schuilenborg ging  zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met hem over zijn nieuwe single “Je Bent Zo Mooi Zo Lief”. na afloop van het interview waren twee nummers van Jordy te horen.

Zondagavond 12 februari was Marianne Veenstra te gast in het programma de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met haar over haar nieuwe single “Dodelijk verliefd !”. na afloop van het interview waren twee nummers van haar te horen.

Marianne Veenstra

Zondagavond 5 februari was Patrick Valentijn te gast in het programma de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met hem over zijn nieuwe single “Als Jij Niet Hier Bent”. Neem een kijkje op zijn site www.patrickvalentijn.nl na afloop van het interview laten we twee nummers van hem horen.

Patrick

Patrick Valentijn – Als Jij Niet Hier Bent

Zondagavond 29 januari was er rond 20.15 uur een interview met Ellen Jannink. Zondag 22 januari was in Den Nul haar CD presentatie van haar nieuwe single “De Weg Naar Jouw Hart”. Ellen is een veelzijdige zangeres zowel in het Pop-Rock als in het Nederlandstalige circuit. Tevens was er rond de klok van 19.30 uur een telefonisch interview met Lucas en Gea over hun nieuwe single “Ogen zeggen meer dan duizend woorden”. We hebben ook nog even contact gehad met Het IJssel Duo over hun DVD presentatie in Kampen op zaterdag 4 februari.

Ellen Jannink2

Ellen Jannink

Zondagavond 22 januari was  Kees Versluys te gast bij het programma de Hofpiraat.  Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.30 uur in gesprek met hem over zijn nieuwe CD met de titel “Eindeloos mooi”.

kees-versluys

Zondagavond 15 januari was John Enter Live in de studio te gast bij het programma de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met hem over zijn nieuwe single “Glas Omhoog” wat natuurlijk al helemaal gericht is op het komende Carnaval.

john-enter

Zondagavond 8 januari was Monica West te gast in het programma de Hofpiraat op Hofstreek FM. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met haar over haar succesvolle single “Maribelle”. Monica staat al 5 weken op de nummer één positie in de Piraten TOP 30.

monica-west

________________________________________________________________________________________________

piraten-top-2-100

Bekijk hier de HITLIJST

__________________________________________________________________________________________________________

Zondagavond 18 december 2016 was Edwin Bos te gast in het programma de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging zo rond de klok van 20.15 uur in gesprek met hem over zijn nieuwe single “Moe Maar Voldaan”. Edwin Bos staat momenteel met 2 nummers hoog genoteerd in de Piraten TOP 30.

edwin-bos

Zondagavond 11 december 2016 was Sandra Timmerman te gast in het programma de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging in gesprek met haar over haar nieuwe single “Ik moet je laten gaan” en wat haar verdere ambities zijn in de toekomst.

sandra-timmerman

Zondagavond 27 november 2016 was Eric Dollekamp te gast in de studio bij het programma de Hofpiraat. Presentator Eddy Schuilenborg ging in gesprek met hem over zijn nieuwe single “Ode aan de Hof van Twente.  Het gehele interview is hieronder te beluisteren.

eric-dollekamp

Eric Dollekamp  – Ode aan de Hof van Twente

Zondagavond 20 november 2016 was Het IJssel Duo uit Kampen te gast in het programma de Hofpiraat . Presentator Eddy Schuilenborg ging in gesprek met hen over hun nieuwe single “Je bent m’n Meisje. Het nieuwe nummer slaat enorm aan. Het gehele interview is hieronder te beluisteren.

ijsselduofront

Zondagavond 16 oktober 2016 was Belinda Kinnaer te gast in het programma de Hofpiraat. Rond de klok van 20.15 uur ging presentator Eddy Schuilenborg met Belinda in gesprek gaan over haar nieuwe CD Album “Uit mijn Hart”, welke begin september 2016 is uitgebracht. Aansluitend waren een aantal nummers te beluisteren zij waaronder: Missen, Daag de liefde uit.

front

Zondagavond  30 oktober was José Wolters te gast in het programma de Hofpiraat op Hofstreek FM. Rond de klok van 20.15 uur ging presentator Eddy Schuilenborg met haar in gesprek gaan over haar nieuw uitgebrachte single “Het medicijn” en andere uitgebrachte muziek van haar, wat haar toekomstplannen zijn enz. Aansluitend kon u luisteren naar een aantal nummers van José Wolters.

jose-wolters

____________________________________________________________________________________________________
Binnenkort  verwacht bij de Hofpiraat:

Evert Wolters

Evert Wolters

Charelle

Marco de Hollander

Marco de Hollander

Alwie Kroeze

Maria Goosen

maria-goosen_____________________________________________________________________________________________

Zondagavond 25 september was Debby Deborah te gast in het programma de Hofpiraat. De 38 jarige Debby uit Emmeloord komt met een fantastisch mooi nummer na een tijdje het roer omgegooid te hebben. Natuurlijk was ze niet weg van het podium maar heeft bewust even een tijdje voor haar zelf genomen om sterk terug te komen. Ze timmert inmiddels behoorlijk aan de weg met haar nieuwe nummer: Eenmaal jij, Altijd wij. Presentator Eddy Schuilenborg had rond de klok van 20.15 uur een interview met haar en heeft haar kersverse single aansluitend laten horen.

4514

Zondagavond 8 mei 2016 was Rox van Driel te gast in het programma de Hofpiraat. De 27 jarige Rox is niet Solo begonnen maar samen met Twan Lijten met de single Puur op het gevoel. Na het winnen van de grote Sena Demo Plugpanel Prijs is ze doorgebroken met haar solo singel Ik kan niet zonder jouw. Haar kersverse nieuwe singel “Ticket naar de zon” scoort enorm op dit moment. Rond de Klok van 19.30 uur had presentator Eddy Schuilenborg haar te gast in het programma De Hofpiraat. Aansluitend kon u luisteren naar een aantal nummers van Rox.

4 1

Zondagavond 20 maart 2016 was Stevan Bloema te gast in het programma de Hofpiraat. Stevan Bloema is een aanstormend talent in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij heeft onlangs een Mini CD uitgebracht met de titel “Nooit Verwacht”. Rond de klok van 20.15 uur had presentator Eddy Schuilenborg een interview met hem. Aansluitend kon u luisteren naar een aantal tracks van zijn nieuwe CD.

Stevan

Nooit verwacht

Zondagavond 15 november was Silvia Swart te gast in het programma de Hofpiraat op Hofstreek FM. Silvia Swart is een zeer bekende persoonlijkheid binnen de piratenwereld. Silvia haar laatste single “Alles is over” heeft véél indruk gemaakt. Veel méér informatie leest u op haar website of  op haar facebookpagina. Rond de klok van 20.15 uur ging presentator Eddy Schuilenborg met haar in gesprek gaan over wat ze tot nu toe allemaal gedaan heeft en in de toekomst nog allemaal van plan is. Tevens kon u aansluitend luisteren naar een aantal mooie nummers van Silvia Swart.

Silvia Swart

Zondagavond 4 oktober 2015 was Janneke de Roo te gast in het programma de Hofpiraat. Janneke is bekend van de zusjes de Roo met o.a. nummers als Blauwe korenboemen, Expresso Italiano. Nieuwe Nummers van Janneke zijn o.a. Alléén en Adieu Mon Amour. Op 13 september 2015 heeft Janneke de Roo haar nieuwe album “Adieu Mon Amour” uitgebracht. Eddy Schuilenborg heeft tussen 20 en 21 uur volop aandacht aan besteed en is met Janneke in gesprek gaan over haar nieuwe album.

Janneke de Roo2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.