Hof van Twente – Harrie Wolters uit Goor is zondag 8 december gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Harrie is 58 jaar en geboren en getogen in Goor. Hij was ooit een verdienstelijk amateur wielrenner. Ook was hij beroepsmilitair en werkte later in een fietsenzaak. Lange fietstochten maken is een hobby van hem. De laatste tocht voerde hem naar de Noordkaap.
Op hem is het gezegde van toepassing : Wie verre reizen doet kan veel verhalen. Meer belevenissen willen we graag van hem zelf horen zondag a.s.De uitzending is zondag 8 december a.s. van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maandagavond herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur. De presentatie is in handen van Henk Klooster.
Hofstreek FM is te ontvangen in de ether op 107.6 FM en 107.0 FM (Markelo) en digitaal via Caiway en Ziggo op kanaal 787 en via KPN op kanaal 364. Daarnaast is het ook te ontvangen op realstream audio op internet via www.hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.