Om onze ambities voor de toekomst waar te kunnen maken hebben wij dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Zie jij in radio en televisie maken een mooie hobby, dan ligt hier de kans waarop je wellicht zat te wachten. Mensen met al enige ervaring in de functies die wij bieden zijn welkom, maar ook onervaren mensen kunnen rekenen op alle (opleiding)kansen. Belangrijk is in elk geval dat je gevoel en belangstelling hebt voor radio en televisie maken en als vrijwilliger je diensten aan wilt bieden.Technici m/v
Bij Hofstreek FM zorg je samen met de presentator ervoor dat de radio-uitzendingen technisch gerealiseerd kunnen worden en vlekkeloos de ether in gaan. Wij zoeken dan ook personen, in alle leeftijdscategorieën. Denk jij dat jij zelfstandig of na een interne opleiding een radioprogramma kunt schuiven, dan is dit je kans. Misschien maak jij straks bij Hofstreek FM wel je eigen radioprogramma in de toekomst. Heel veel is mogelijk.

Bel voor meer informatie naar: 06-30078430 of stuur een email naar: info@hofstreek.nl of kom langs in het weekend bij onze studio. (De Höfte 5 Goor)
(Op deze vacatures kunnen alleen vrijwilligers reflecteren en geen beroepskrachten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.