Diepenheim – Op 19 en 20 oktober vindt de jaarlijkse samengestelde wedstrijd plaats in en om de manege van PSV Diepenheim aan de Krommedijk. Dit jaar zullen op zaterdag de Regiokampioenschappen Overijssel verreden worden in klassen B, L, M voor de paarden en in de klassen B, L, M en Z voor de pony’s.Op zondag zal de open wedstrijd zijn voor de klassen B en L voor zowel paarden als pony’s. Ook diverse combinaties uit Hof van Twente zullen hier aan de start verschijnen. Houdt u van een lekkere wandeling, dan is dit een mooie gelegenheid om het crossparcours te lopen en daarnaast te genieten van de sportieve prestaties van alle ruiters/amazones en paarden/pony’s. Onderweg kunt u bij de waterpartij een drankje en versnapering kopen.

De cross zal beide dagen om ± 10.30 uur starten.

PSV Diepenheim hoopt er samen met de deelnemers, organisatie, crossbouwers, vrijwilligers, sponsoren, grondeigenaren en u als publiek een geweldig evenement van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.