Goor – Carint Reggeland zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin van De Stoevelaar. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozenborders. De bewoners van het verzorgingstehuis zoals ouderen met dementie kunnen dagelijks een ommetje maken in deze bijzondere tuin waarvoor dus vrijwilligers nodig zijn die enkele uren per week beschikbaar zijn.De tuin is belangrijk voor de bewoners van De Stoevelaar omdat het naast het buiten kunnen ook zijn de zintuigen prikkelt. Wie zich aan wil melden of meer informatie wil kan zich wenden tot Jolanda van den Noort: telefoon: 06-34362260 of via e-mail: j.vandennoort@carintreggeland.nl.

Foto: Menzis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.