Goor – Heb jij je al aangemeld voor de jubileumreünie van Apollo?

Kom herinneringen ophalen tijdens de gezellige reünie van Muziekvereniging Apollo ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de vereniging.Naast het feest der herkenning van (oud-) leden, is er tijdens de reünie van alles te zien en te beleven wat met 100 jaar Apollo te maken heeft. Dus meld je snel aan via de link in de Jubileumagenda op www.apollogoor.nl of via de link op facebook ‘Apollo’s reünie’. Hoort zegt het voort.
De reünie vindt zaterdagmiddag 12 oktober in Goor plaats in Café De Ster van 15:00 uur – 18:00 uur.
Aanmelding is noodzakelijk in verband met de voorbereidingen. Ook voor leden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.