Wie is de Nederlander? Bestaat er zoiets als dé Nederlandse volksaard? En wat zijn onze volkomen- maar vooral onvolkomenheden? Roelof de Vries Marcel van Roosmalen en Jan Dirk van der Burg doen een poging hier het antwoord op te vinden.Met frisse tegenzin gaan de mannen door heel het land op onderzoek uit. Als Fotograaf des Vaderlands zoekt Jan Dirk naar wat typisch Goor is. Marcel deelt op zijn geheel eigen wijze zijn ervaringen met de stad. Ook het optreden van een lokale artiest en interviews met plaatselijke bekendheden dragen bij aan de uitslag, zodat aan het eind van de avond voor iedereen duidelijk is hoe (on)Nederlands Goor eigenlijk is.

Tijdens deze avond zullen er speciale gasten uit Goor, waaronder burgemeester Ellen Nauta en Paul Schabbink, aan het optreden toegevoegd worden!

Zaterdag 28 september Aanvang: 20.00 uur Entree: € 17,50
Foto: Renate Beense

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.