Delden – Traditiegetrouw is het afzwemmen van de zwemleskinderen het slotstuk van het zwemseizoen op Zwembad de Mors, afgelopen zaterdag was dit niet anders. Nadat de zwemlessers een week lang het alleenrecht op het zwembad hadden – voor andere bezoekers kwam op 7 september al een einde aan het seizoen – draaide het ook zaterdag alleen om hen. De massaal opgedraafde en enthousiast meelevende familieleden, vrienden en kennissen maakten het feest compleet.Na de feestelijke uitreiking van de diploma’s grepen de kinderen hun kans om het personeel van een nat pak te voorzien. Een laatste hoogtepunt was het lekkernijenbuffet waarmee het zwemlesjaar traditioneel wordt afgesloten: dik verdiend smulden de kinderen van elkaars lekkernijen. En geregeld werd een hunkerende blik vooruitgeworpen op alweer het volgende zwemseizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.