Hof van Twente – Het programma dat het langst, ruim 1200 keer, op Hofstreek FM wordt uitgezonden is de Hofhouding. Het programma de Hofhouding is er zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur op Hofstreek FM. Het is een twee uur durend programma waar in de programmamakers gasten uit alle geledingen van de bevolking van Markelo ontvangen.
Organiseert bijvoorbeeld het museum Eungs Schöppe een nieuwe tentoonstelling of de Vrouwen van Nu, de Motorclub of
in de Kösterskoele wordt een activiteit gepland, de bestuursleden of de organisatoren worden uitgenodigd voor een bijdrage in het programma de Hofhouding.In het eerste uur van het programma is altijd speciale aandacht voor een Markeloër, die op die zaterdag jarig is. Dus ken jij een Markeloër die op een zaterdag verjaart, bel naar de studio via 0547-260888. De jarige ontvangt een aantal bonnen van de wekelijkse plaatselijke warenmarkt.
In het tweede uur kun je ook diverse prijsjes winnen in het stratenspel. Een spel waarin je moet raden aan de hand van vier cryptische omschrijvingen welke straat, weg of steeg wordt bedoeld.
Maar in de maand augustus staat het Dorpsfeest Markelo centraal. De ene week wordt er met mensen gesproken, die in de tentcommissie zitten, een andere keer wordt er gesproken met de voormalige schutters- of biljartkoning.
Je leest het: reden genoeg om nu wekelijks te luisteren naar de Hofhouding op Hofstreek FM. U vindt Hofstreek FM op 107.0
Mhz in Markelo en 107.6 Mhz in de rest van Hof van Twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.