Goor – De zomervakantie staat voor de deur. Daarom alvast even uw aandacht voor de vierde editie van het sfeervolle november-filmfestival van Filmhuis Alleman in de grote zaal van de Reggehof! Tussen de films een heerlijke, super gezellige lunch in de, onlangs vernieuwde foyer. De films zijn middels een enquête door de filmbezoekers zelf gekozen.

Het Filmfestival is inmiddels een jaarlijkse, zeer gewaardeerde traditie geworden voor Filmhuis Alleman. De eerste editie in 2016,werd gehouden ter gelegenheid van het tien-jarig bestaan van Filmhuis Alleman
Het concept blijkt bij het film minnende publiek, naast de vaste bezoekers, ook zeer aan te slaan.Verdere informatie betreffende de gekozen filmtitels en prijzen etc. zal vanzelfsprekend na de vakantie, een aantal weken voor het feestelijk gebeuren volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.