Diepenheim – Op donderdag 4 juli start de verkoop van kaarten voor de betaalde voorstellingen tijdens Heimland (26, 27 en 28 juli). Het aanbod vind je op heimland.nl. Er zijn onder andere optredens van het Project Wildeman en Ekaterina Levental; Jongerentheatergroep KRANG speelt voorstellingen en het koor Consensus Vocalis zingt. Daarnaast zijn er ook vrij toegankelijke kunstwerken en installaties te bezoeken.
Op de website heimland.nl staat het hele programma weergegeven inclusief speeldata en tijden. De voorpret kan beginnen! Heb jij je lijstje klaar, koop dan je kaarten gemakkelijk via de knop ‘bestel kaarten’ onder kaartverkoop.
Al eerder verzekerd zijn van kaarten? Word dan vriend van Heimland. Naast dat je als vriend aanwezig bent bij de opening van Heimland en dus gegarandeerd deel kan nemen aan de uitvoering naar keuze: Onderwater Producties, Krang of Kalterflug, krijg je tijdens de kaartverkoop ook voorrang bij het boeken van één van de tientallen uitvoeringen. Stuur jouw keuze voor één van de shows naar info@heimland.nl of registreer je als vriend via www.voordekunst.nl.
Heimland zoekt ook steun voor het realiseren van het festival. Met de opbrengsten uit een crowdfundingactie kan Heimland zorgen voor kostuums en technische apparatuur, podia en zitplaatsen voor de toeschouwers, materiaal voor de vrijwilligers, toeschouwers en promotiemateriaal om het publiek te bereiken. Hier komt onze vraag aan jullie: Wil je ons steunen door middel van een donatie?
De actie loopt van woensdag 19 juni tot maandag 22 juli via www.voordekunst.nl. Doneren kan al vanaf 10 euro. Bedankt als je ons hierbij wilt helpen!
Als eerste op de hoogte zijn over Heimland? Volg Heimland dan op facebook: facebook.com/heimlanddiepenheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.