Diepenheim – Vrijdag 14 juni werd de 3e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Hofmaatvijver. De opkomst was matig (i.v.m. voetbalkamp), want er deden maar 7 vissers mee. De weersomstandigheden waren uitstekend en de vangst was ook goed.Iedereen wist twee of meerdere vissen te vangen en in totaal werden er 56 vissen gevangen, waarvan 29 maatse. Ramon Vonder uit Haaksbergen wist deze wedstrijd ruimschoots te winnen met 299 cm. Op de 2e plaats eindigde Roel Wanink uit Gelselaar met 107 cm en de 3e plaats was voor Gert Meijerink uit Diepenheim met 105 cm.
De volgende wedstrijd (dit is een inhaalwedstrijd) wordt gehouden op vrijdag 21 juni 2019 aan de Schipbeek rechts richting camping de Kiefte te Diepenheim. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim, stipt om 18.15 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.