Woensdag 19 juni 2019 opent de Reggehof haar nieuwe Brasserie!
RH-Brasserie waar je vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom bent.

Je wordt verwelkomd door onze gastvrouw of gastheer. Zowel binnen in de brasserie als buiten op het vernieuwde en gezellige terras kun je aanschuiven voor een goede kop koffie met gebak of een lekkere lunch! Lunchen is mogelijk tot 15.00 uur. Maar je kunt de hele dag bij ons terecht voor een drankje of een borrel met bijbehorende borrelbites. Natuurlijk is er ook aan de kleinste vriendjes van de Reggehof gedacht; wij serveren de gehele dag poffertjes op bestelling met een leuke verrassing.RH-Brasserie is eveneens een uitstekende plek voor zakelijke afspraken. Er is gratis wifi en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust eens kijken; binnen in de brasserie of een zonnig plekje op ons terras.

We zien jullie graag bij RH-Brasserie. De koffie wordt vers gezet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.