Goor – Onlangs berichtten we over ons nieuwste initiatief: De eerste groep van de weekendschool ‘Toppers op Zondag in Goor’ start na de zomervakantie. Voor kinderen uit groep 7 van de basisschool die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het verbreden van hun horizon. Op educatief, sociaal-cultureel en maatschappelijk gebied. Kinderen die opgroeien in een wat minder kansrijke omgeving biedt de weekendschool de mogelijkheid en kansen om vooruit te kijken naar de toekomst. Om zich te ontplooien en om meer van de wereld te ontdekken. ‘Wat wil je later worden, waar ben je goed in?’ Op de weekendschool maken deze kinderen kennis met allerlei beroepen, bedrijven en instellingen.Fijn dat we nu kunnen melden dat De Reggehof de vaste uitvalsbasis voor deze kinderen is. Van daaruit bezoeken de kinderen bedrijven en organisaties. Maar gepassioneerde gastdocenten zullen ook naar De Reggehof komen om de kinderen te enthousiasmeren over hun beroep en bedrijf of organisatie. Clement Postmus: “Aan dit sympathieke initiatief leveren wij graag een bijdrage. De Reggehof is immers een gemeenschapshuis en dat stellen we graag open voor deze kinderen!” Lees hier meer over ons nieuwste initiatief en met wie we de samenwerking hebben gezocht!

Wil je meer weten over de weekendschool, als bedrijf/ondernemer of organisatie of rondom de begeleiding van de kinderen? Neem dan contact met ons op: info@hofvantwentseuitdaging.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.