Delden – Het stuk Twentekanaal bij de Groene Brug in Delden is onlangs gebruikt als dumpplek voor folders. Een meter onder het wateroppervlak is te zien hoe grote pakken kranten en folders vanaf de kant vEen voorbijganger heeft de situatie ter plaatse op beeld vastgelegd een spreek schande van de actie. “Dan doe je er alles aan om het een Delden een beetje netjes te houden en iedere dag het zwerfafval dat overal wordt neergegooid op te ruimen, wordt het kanaal onder de Vossenbrinkbrug door een of andere asociale folderbezorger als dumpplaats gebruikt. Met als gevolg overal drijvende folders in het kanaal richting Hengelo en veel pakken reclame in het water.”
De politie is op de hoogte en de Boa’s van de gemeente zijn een onderzoek gestart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.