Van vrijdag 24 mei 20.00 uur tot dinsdag 28 mei 05.30 uur voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit op de snelweg A35 richting Almelo, vanaf afrit Delden tot en met knooppunt Azelo.Van vrijdagavond tot maandagochtend en van maandagavond tot dinsdagochtend is een deel van de A35 afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid van de regio Twente.

De omleidingsroutes hebben een beperkte capaciteit, waardoor er grote kans is op vertraging. De extra reistijd kan oplopen tot 50 minuten. De omleidingsroutes zijn aangegeven op borden boven en langs de weg. Rijkswaterstaat zet extra weginspecteurs in om eventuele incidenten snel te kunnen afhandelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.