Senioren.
Vanwege de meivakantie werden enkele partijen verplaatst, maar zij die wel aanwezig waren, streden hard voor de winst. De koplopers in groep A, Art Rol en Maurice Pots, maakten er een fraaie partij van, waarbij Art het initiatief had. Voldoende voor de winst was het echter niet.De uitslagen: groep A; E. Bartelink – F. Muthing ½-½; A. Rol – M. Pots ½-½. Groep B: T. Reinders – G.v.d. Berg 0-1; B. Mulders – W. Venerius 0-1; M. Mentink – H. Fiselier 1-0. De stand aan kop: groep A; 1. A. Rol en M. Pots 4½ uit 6; 3. M. Tibbe 3 uit 5; groep B: 1. M. Mentink 5 uit 5; 2. G.v.d. Berg 5 uit 6; 3. W. Venerius 3 uit 4.
Jeugd.
De jeugd speelt op de maandag van 14.30-15.30 in IKC-Magenta, lokatie de Toonladder, Bernhardstraat 1. In de schoolvakanties wordt niet geschaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.