Goor – Het is bijna zover. Het huidige seizoen is nog niet afgelopen of het volgende seizoen staat al klaar. De voorstellingen voor het theaterseizoen 2019-2020 van Theater de Reggehof in Goor staan vanaf 8 mei online. Vanaf 15 mei, een week later, kunnen online tickets besteld worden vanaf 10.00 uur ’s ochtends.Huis-aan-huis wordt het theaterprogramma 2019-2020 van Theater de Reggehof verspreid. Heeft u er geen ontvangen? Dan kunt u deze vanaf 8 mei ophalen aan de balie bij het theater.
Naast de online verkoop (vanaf 15 mei 10.00 uur) zijn tickets ook verkrijgbaar aan de balie. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en een uur voorafgaand aan een voorstelling.
In verband met ons aankomende jubileum ’25 jaar Reggehof’ in september 2019 zal de volledige theaterbrochure dan verschijnen. Vanaf 8 mei is er een uitvouwoverzicht beschikbaar met korte info en prijzen. In het uitvouwoverzicht vindt u ook leuke deals die je niet wilt missen! Kortom: Houd uw brievenbus in de gaten!!
Voor meer info over de voorstellingen en voorwaarden kijk op www.reggehof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.