Hof van Twente – Zeker vier Overijsselse paasvuren die waren afgelast, zijn vannacht alsnog in brand gestoken. Onbekenden hebben de houtstapels in Deldenerbroek, Scheerwolde en Schuinesloot aangestoken.
De organisatie van het paasvuur aan de Kappelhofsweg in Deldenerbroek besloot afgelopen donderdag dat het vuur niet aan mocht, omdat het te gevaarlijk zou zijn door de droogte in combinatie met de wind.De brandweer moest er vannacht aan te pas komen om het paasvuur te blussen. Omwonenden vertellen dat de organisatie gisteren nog met giertanks vol water in de weer is geweest om de stapel nat te maken. Ze waren al bang dat iemand het paasvuur alsnog zou aansteken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.