Hof van Twente – Op 15 april hebben 13 statushouders een participatieverklaring ondertekend. Dit is een verplicht onderdeel van hun inburgeringstraject. In het participatietraject hebben de deelnemers (nogmaals) kennisgemaakt met de Nederlandse normen, waarden en gewoonten. De deelnemers zijn afkomstig uit onder andere Eritrea, Soedan en SyriĆ« en wonen allemaal in Hof van Twente. Ze waren erg enthousiast en hebben er een mooie interactieve dag van gemaakt. Naast voorlichting door Vluchtelingenwerk was er ook een spreker vanuit de politie en vanuit Salut. Aan het eind van de middag volgde er een rondleiding door het gemeentehuis in Goor. De dag werd afgesloten met de ondertekening van de participatieverklaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.