Delden – Peter Rabbit is de nieuwste verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Peter, Pieter voor Nederlandstalige kijkers.

Het voorjaar is het perfecte moment voor de vertoning van deze spiksplinternieuwe familiefilm. Pieter Konijn leidt een perfect leventje in de groentetuin bij hem om de hoek, met wortels in overvloed. Totdat de tuin een nieuwe eigenaar krijgt, die hem en zijn vrienden weg wil hebben…De film onderscheidt zich van de animatieserie door de gebruikte live-action techniek, die ook dat andere konijn, Roger Rabbit, groot maakte. Door de combinatie van animaties en echte beelden (van een real-life-sterrencast) komen Pieter en zijn vriendjes écht tot leven.

De film is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, dus ook (groot)ouders zijn van harte welkom.

24 april – 15.00 uur – € 3,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.