Op zaterdag 13 april organiseert de Markelose Motorclub “Ons Genoegen” de uitwisselingscross, het is een kampioenschap waarin leden van de omliggende clubs van Markelo strijden om de titel!.
Maar liefst 7 klassen komen aan de start: 50cc, Dames, V45+, 125cc, 250cc, 500cc en Superklasse,er is vast een buurt genoot van jou bij die jij wilt aanmoedigen!Op zondag 14 april komen de Classics en de Brommers aan de start dit in samenwerking met de VMCN de Vintage Motocross (Classics Motocross). U kunt zich vergapen aan de beroemde merken die ooit aan de start stonden tijdens de grote wedstrijden op de Herikerberg, soms met oude helden die ooit op gp nivo hebben gereden, tevens is er deelname van een speciale Brommerklasse de frames en blokken zijn speciaal gemaakt voor de cross en dat maakt met name deze klasse speciaal!.
Rijders in de volgende klassen komen staan aan de start:
Classic 50cc, Classic 60+, Classic 60-, Twinshock 50+, Twinshock 50-, Pré 90/95 40+, Pré 90/95 125cc, Pré 90/95 Open en de ONK Bromfietsklasse.
foto Eric Koch 1967

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.