Hof van Twente – Tijdens Skills The Finals 2019 doen 22 studenten van ROC van Twente een greep naar de titel van ‘beste Nederlandse jonge vakman, vakvrouw of vakteam’. Dit jaar dienen de Hengelose ROC-locatie de Gieterij, STODT Toekomsttechniek en Techniekhuis Twente op 14 en 15 maart als strijdtoneel voor de finalewedstrijden Schilder, Tegelzetter, Lasser TIG, Lasser MAG/BMBE, CNC Frezer en CNC Draaier.Voor de titel ‘beste Nederlandse Schilder’ staat de Goorenaar Mike de Lange in de finale.

Vrijdag 15 maart worden de zes finales afgesloten met een officiële prijsuitreiking bij het deels gerenoveerde Techniekhuis Twente. Naast familie en vrienden van de finalisten, is ook het regionale bedrijfsleven uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.