>De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de 19e keer doorgegeven. Erik Waanders uit Markelo heeft de Holtbar ontvangen uit handen van Henk Fiselier. Erik Waanders krijgt de Holtbar voor zijn inzet voor duurzame verf met het bedrijf Greenpaints.Erik Waanders is geboren en getogen in Markelo. Sinds zijn 13e al actief met verf bij zijn vader die inmiddels gepensioneerdschilder is. Sinds 2012 heeft hij een bedrijf in Goor gestart in duurzame verven: Greenpaints. “Ik denk bij duurzame verf aan verf op waterbasis en verf dat lang blijft zitten en goed blijft. Maar ik weet nu: er komt nog veel meer bij kijken!’, aldus Diny Fiselier, de vrouw van Henk Fiselier. “Dat hij zich daar zo oprecht voor inzet, dat verdient zeker een Holtbar!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.