Hof van Twente – Om de gezonde voornemens te stimuleren heeft de gemeente Hof van Twente een nieuwe website gelanceerd met de naam: Hofactief. De website is gebruiksvriendelijk en bestemd voor jong en oud. Bent u op zoek naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum of een culturele activiteit dan kunt u hierover informatie vinden op de website: www.hofactief.nl.Bent u benieuwd wat er allemaal te doen is in Hof van Twente? Met de uitgebreide zoekfunctie kunt u gaan filteren en kijken wat bij u past. Via deze weg kunt u alles gemakkelijk en snel opzoeken.. Ook kunt u kijken wat er bij u in de buurt te doen is, door bijvoorbeeld te zoeken op plaatsnaam. Naast het zoeken van organisaties, activiteiten en evenementen is op www.hofactief.nl gerichte informatie te vinden om u wegwijs te maken waar u moet zijn met vragen. We maken het dus een stuk gemakkelijker voor u met deze website!
Voor vragen over de website kunt u per mail contact opnemen met info@hofactief.nl of
telefonisch met Salut Welzijn via 0547-260053.
Neem snel een kijkje op de website www.hofactief.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.