Hof van Twente – De Kunst uitleen Hof van Twente is nu in het bezit van 4 nieuwe werken van Lambert Oostrum. Deze prachtige schilderijen blijven tot eind februari op de uitleen, maar u kunt ze natuurlijk al reserveren. U mag het gereserveerde werk dan begin maart ophalen. Lambert Oostrum werd geboren in Schiedam, hij woonde en werkte tot 2007 in Rotterdam. Zijn opleiding volgde hij aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag. Vanaf 2008 woont en werkt hij in Almelo. Hij tekent en schildert wat hem aanspreekt en verwondert. Hij wordt ge├»nspireerd door de natuur in al zijn facetten. Hij kijkt niet alleen naar een landschap als naar een mooi plaatje, hij wil het herontdekken en opnieuw scheppenHij zoekt naar mogelijkheden om hieraan vorm te geven. De keuze van de materialen, de manier waarop de verf op het doek wordt aangebracht spelen daarin een belangrijke rol. Het is als een ontdekkingsreis, hij gebruikt dat wat hij ontdekt en reageert op wat er op het doek gebeurt.

De Kunstuitleen is geopend vrijdag 16.00 – 20.00 uur
op zaterdag 10.30 – 12.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.