Gemeente Hof van Twente heeft een start gemaakt met het digitaal versturen van berichten naar de berichtenbox van MijnOverheid.nl. Vanaf januari 2019 worden de aanslagen gemeentelijke belastingen digitaal verstuurd aan iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld.
De gemeente wil met zijn tijd meegaan en steeds digitaler gaan werken. Ook bij het versturen van post. Een eerste stap is de verzending van de aanslagen voor gemeentelijke belastingen. Steeds meer mensen ontvangen post van de overheid in hun berichtenbox van MijnOverheid.Om een account aan te maken voor MijnOverheid moet met DigiD worden ingelogd op de site MijnOverheid.nl. Om post van de gemeente in de berichtenbox te ontvangen moet het vinkje bij gemeente Hof van Twente onder het kopje ‘gemeenten’ worden aangezet.

Wanneer u het ‘vinkje’ in de berichtenbox van MijnOverheid.nl aanzet voor 10 februari a.s. wordt de aanslag gemeentelijke belastingen dit jaar al digitaal aan u verstuurd. Bij latere aanmelding ontvangt u deze aanslag dit keer nog per post en zullen de volgende aanslagen in de digitale berichtenbox komen.

Wanneer u de aanslag gemeentelijke belastingen liever gewoon per post wilt blijven
ontvangen hoeft u niets te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.