In de Oscarwinnaar voor de Beste Buitenlandse Film raak je betoverd door de hoofdrolspeelster, die haar Marina een opgekropte kracht meegeeft

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood.Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie, die de relatie nooit heeft geaccepteerd, haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn. Melodramatisch, dit verhaal over een transgender in hedendaags Chili? Zeker, maar de regisseur weet precies hoe hij zijn film moet laten zwieren.

22 januari – Aanvang : 20.00 uur – Toegang € 6.-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.