Hof van Twente – Ondanks eerdere berichten zal het ballonspektakel Höfteballooning, uniek voor regio Twente, ook dit jaar weer plaatsvinden. Jan de Wilde van Stichting Höfteballooning en Stichting Onze Ballon slaan de handen ineen om dit bijzondere evenement nieuw leven in te blazen.Niet alleen voor het publiek dat elk jaar weer rijkelijk toestroomt en de vele enthousiaste vrijwilligers, maar ook voor een heel goed doel: kinderen die ernstig ziek zijn of een beperking hebben een onvergetelijke ballonvaart bieden.
De datum en locatie (in Twente) van Höfteballooning 2019 volgen binnenkort. Op de hoogte blijven? Ga voor informatie naar: www.hofteballooning.nl,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.