Hof van Twente – Het is alweer tijd voor het 9e Hofkrachtcafé: op donderdagavond 10 januari is Hofkracht te gast bij Boekwerk Coworking in Goor. Gerard ter Hofte geeft die avond een interactieve presentatie over Hof van Plastic, de beweging die wil laten zien dat afval als grondstof beschouwd kan worden.
Belangstellenden zijn welkom op donderdag 10 januari bij Boekwerk Coworking (De Höfte 9 in Goor, boven de bibliotheek). Inloop 19.30, start 20.00u. Entree is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Bezoekers wordt gevraagd om een stuk plastic afval mee te nemen. Na afloop is er een borrel en willen we met elkaar toosten op een nieuw, duurzaam 2019! Meer informatie op www.hofkracht.nl of neem contact op via info@hofkracht.nl of 06-41008824.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.