Markelo – Vandaag werd een 90 jarige vrouw opgeschrikt door het feit dat iemand het nodig vond om zwaar stuk vuurwerk, vermoedelijk een nitraat, vlak voor haar woning te laten afgaan. Door de explosie werden maar liefst zeven ruiten van haar woning vernield.De politie vraagt zich af: “Welke held het nodig vond om haar dit aan te doen. Spijt? Meld je dan bij ons om, minimaal, de schade te vergoeden.”
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest of weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.