Markelo – Manege Snorrewind Markelo zamelt al een aantal jaren geld in voor Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Er werden weer een aantal inzamelingsacties op touw gezet door ruiters, vrijwilligers en door Team Snorrewind Op een ludieke wijze werd het bedrag bekend gemaakt. Het bleek maar liefst € 18.854,25.Tijdens de Oudejaarsborrel op de laatste dag van 2018 werd het totaalbedrag van alle activiteiten bekend gemaakt en middels een symbolische cheque overhandigd aan Jelle Renes, ambassadeur van Villa Joep. Hij mocht dit waardepapier ontvangen uit handen van Manegehoudster Erna Bronsvoort. Renes was zichtbaar ontroerd en wist in een kort betoog nogmaals te benadrukken hoe belangrijk alle binnenkomende gelden zijn voor genezing van Neuroblastoom Kinderkanker. Hij mocht dit waardepapier ontvangen uit handen van Manegehoudster Erna Bronsvoort.

Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker zorgt ervoor, dat honderd procent van alle donaties ten goede komt aan onderzoek naar genezing van deze ziekte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.