Zondag 30 december is Harry Zandjans uit Diepenheim gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Harry is 67 jaar en in zijn werkzame leven heeft hij als calculator in de elektrotechniek gewerkt. In zijn jonge jaren was Harry een verdienstelijk voetballer. Zijn grote hobby is het amateur toneel. Al 38 jaar is hij betrokken bij toneelvereniging Ons Genoegen. Sinds enige tijd is hij de regisseur van Ons Genoegen. Dit is een kleine opsomming van wat Harry zoal doet. Meer over zijn leven kunt U a.s. zondag uit zijn eigen mond horen. Ook wordt zijn favoriete muziek gedraaid. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 FM en op 107.0 FM(Markelo) in de ether en op de kabel in de gehele Hof van Twente.Ook te volgen via real stream audio op internet. De presentatie is in handen van Henk Klooster. De uitzending is zondag 30 december van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordtmaandagavond herhaald van 20.00 uur tot 21.00
uur. De techniek wordt verzorgd door Gerben Klein Nagelvoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.