Goor – Handbalvereniging Dynamiek is nog steeds groeiende. Afgelopen weekend werd Isa Ruumpol als 100e lid van de Goorse handbalvereniging verwelkomt. De dochter van voetballer Simon Ruumpol en oud zwemster Ilse Kevelham ontving uit handen van voorzitter Ronald Stoel een nieuwe handbal voorafgaand aan de thuiswedstrijd van F2. De 6 jarige Ruumpol traint mee met de H-tjes, de jongste afdeling van Dynamiek.
De teller staat inmiddels al op 107 leden en de vereniging is dus nog steeds groeiend.
De vereniging heeft ambitieuze plannen. Begin volgend jaar zal de hele vereniging namelijk in een nieuw tenue gestoken worden. Via sponsoring is het de Goorse handbalvereniging gelukt om alle teams te voorzien van shirts, broekjes en sokken. In januari zal de presentatie daarvan plaatsvinden.
Handbalvereniging Dynamiek in Goor is een groeiende vereniging, waar plezier voorop staat. Vele jonge meiden vanaf 5/6 jaar vinden de weg naar de handbalvereniging en beleven hun plezier bij deze olympische sport. De jongste jeugd traint op woensdag in Sporthal De Mossendam. Kom ook langs als je zin hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.