Hof van Twente – De kunstuitleen Hof van Twente heeft een drietal werken van Maja Ouwerkerk aan de collectie toegevoegd.

Maja Ouwerkerk is, behalve kunstenaar, ook iemand, die de kunstuitleen een warm hart toedraagt. Ze geeft vorm aan exposities en zorgt o.a. voor een goede indeling van de kunstwerken, die op de kunstuitleen aanwezig zijn. Als drijvende kracht van de Kunstuitleen Hof van Twente werd ze al eerder in het zonnetje gezet!Zoals wellicht bij velen al bekend, begon Maja bij Scheppende Handen in Hengelo . Ze ging op aanraden van haar docenten een HBO avondopleiding doen aan de AKI in Enschede om haar kennis over beeldhouwen uit te breiden, maar uiteindelijk werd ze gegrepen door de schilderkunst. In 1986 studeerde ze af in schilderen en ruimtelijke vormgeving. Ze heeft altijd belangstelling gehad voor het werken met diverse technieken. Naast het schilderen, maakt ze ook collages en reliƫfs .
De Kunstuitleen Hof van Twente heeft diverse schilderijen van Maja Ouwerkerk in de collectie. Deze drie nieuwe werken zijn een welkome aanvulling!
De Kunstuitleen Hof van Twente is gevestigd op de 1e verdieping van de bibliotheek en is geopend op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.