Wie is deze vrouw die woonachtig is in Goor? Als kind van 2 jaar luisterde ze al naar klassieke muziek en dit heeft ze in haar verdere leven voortgezet. Uiteraard zeer actief als koorlid en bestuurslid van Onze Stem, een bekende zangvereniging in Goor. Redenen om te weten wie Brenda Bergsma is!Het programma wordt door haar eigen gekozen muziek omlijst. Wilt u meer over haar weten , dan kunt u tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hofstreek Portret luisteren op zondag 16 december. De herhaling van deze uitzending is op maandag 17 december om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 FM en op 107.0 FM Markelo in de ether en op de kabel in de gehele Hof van Twente. De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.