HvT. – Ondanks de voortgang in wetenschappelijk onderzoek, is er nog steeds veel onbekend over de hersenen. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Het kan echt iedereen overkomen. Dat moet stoppen! Meer onderzoek is nodig. Alleen daarmee komen oplossingen dichterbij. Het is de enige weg om meer mensen met een hersenaandoening te behandelen en uiteindelijk te kunnen genezen.Helpt u ons mee? Jaarlijks organiseert de Hersenstichting een collecte om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek en voorlichting. Wilt u ons helpen door een uurtje in eigen buurtje te collecteren? Hoe meer collectanten op de been, hoe groter de collecteopbrengst en hoe meer de Hersenstichting kan doen aan onderzoek en voorlichting. Ook is hulp bij de organisatie van harte welkom. De collecte is van 28 januari t/m 2 februari 2019. Voor direct aanmelden als collectant of collecteorganisator of voor meer informatie kijk op www.hersenstichting.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.