Goor – Het Verenigings- en Evenementen Centrum de Reggehof heeft Eric Nijhof (53) aangesteld als evenementmanager. Eric Nijhof beter bekend als de “producent van de glimlach” is al meer dan twintig jaar actief in de Evenementenbranche. De Reggehof wil een betere balans tussen theater, film en evenementen bewerkstelligen. Eric Nijhof: “de directie van de Reggehof heeft mij om hulp en advies gevraagd om het programma voor de komende seizoenen te verbreden en meer te laten aansluiten op de Goorse gemeenschap.Als inwoner van Goor kan ik zo’n hulpvraag niet uit de weg gaan. De Reggehof is een Gemeenschapshuis, waar iedereen uit Goor en omstreken welkom is. De Reggehof barst van de activiteiten op het gebied van theater, dans en muziek maar mistte, mijn inziens, de aansluiting op evenementengebied. Die leemte ga ik invullen en ik kan alle hulp gebruiken”.
Eric Nijhof zal per 1 december aan de slag gaan bij de Reggehof en in de maand december bij een aantal producties gaan meedraaien. Nijhof wordt gezien als creatief brein met een groot netwerk van artiesten en bands waar hij voor actief was en is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.