Het veegplan is een bestemmingsplanwijziging waarbij meerdere (kleinschalige) initiatieven bij elkaar worden geveegd in één procedure. Hiermee worden kosten en tijd bespaard voor zowel aanvragers als gemeente en is er volop ontwikkeling in het buitengebied.76 Erfeigenaren hebben zich hiervoor aangemeld. Belangstellenden waren hierover geïnformeerd op een aantal informatieavonden die de gemeente in oktober organiseerde. De gemeente beoordeelt eerst alle aanmeldingen en bekijkt of ze geschikt zijn om mee te nemen in het veegplan. Na beoordeling horen de aanmelders van ons of hun plan mee kan in het veegplan en of er nadere onderzoeken of informatie nodig is. De gemeente wil in het voorjaar van 2019 de bestemmingsplanprocedure starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.