Heb je zin in afwisselend, inspirerend maar vooral leuk vrijwilligerswerk? Word vrijwilliger bij De Reggehof! We zoeken vrijwilligers met een representatieve en gastvrije uitstraling. Mensen die De Reggehof (leren) kennen, die de sfeer binnen goed aanvoelen en weten hoe ze bezoekers een perfect uitje kunnen laten beleven.

Bij de afdeling Techniek gaat er het erom dat je nauw betrokken bent bij alles wat er gedaan moet worden om een voorstelling te realiseren: denk aan licht, geluid, video en de op- en afbouw van decors.Voor de afdeling Horeca zoeken we gastvrije, vriendelijke en representatieve garderobemedewerkers en (koffie)barmedewerkers.

Filmhuis Alleman wordt draaiende gehouden door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die zorgt voor vertoning, kaartverkoop, programmering en pr.

Spreekt dit je aan of mocht je nog een toelichting wensen? Kom dan eens een keer, geheel vrijblijvend, informeren of meelopen bij De Reggehof en kijk of het iets voor jou is! Opgave kan via info@reggehof.nl of bel 0547 284 888.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.