Goor – Het duurt nog even maar op 19 augustus 2019 virt Apollo Goor haar 100 jarig bestaan.
Dit heugelijke feit wordt dan ook groots gevierd. Op zaterdag 5 januari, begint het jubileumjaar, met het Nieuwjaarsconcert XXL in de Goorse sporthal. Op zaterdag 23 maart is het tijd voor het “Tiroler Fest” van de Reggestad Muzikanten en die Original Reggetaler Spatzen. Daar zal ook de immens populaire band Wahnsinn optreden. Als alles volgens plannen verloopt zal het Tiroler fest plaats vinden in een grote tent in het centrum van Goor. Op maandag 22 april staat het traditionele Bigbandfestival op het programma en op zaterdag 18 mei is het thema “Apollo goes Pop”. Dat concert is een vervolg op de concerten die eerder plaats vonden onder de titel “Springpop”.. Natuurlijk mag een taptoe tijdens het jubileumjaar niet ontbreken. Die taptoe gaat plaats vinden op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein, met medewerking van onder meer Avendo Sneek en 5 andere zeer succesvolle showkorpsen, waaronder uiteraard de Drum-en Showfanfare van Apollo zelf. De fanfare hoopt tijdens de taptoe ook de nieuwe kostuums te kunnen presenteren. Op zaterdag 12 oktober staat de jubileumreceptie en -reünie op het programma. Op donderdag 12 december pakt Apollo uit met een groots geregisseerd muziekfestijn a la André Rieu. “Apollo pakt uit” is een muzikale reis langs het verleden van Apollo, ondersteund met spectaculaire licht-, geluid en visuele effecten. Daarnaast is vanaf 19 augustus, de oprichtingsdatum van Apollo, een grote tentoonstelling te zien van de geschiedenis van Apollo in het Goors historisch museum. Tijdens een bijeenkomst voor de pers werd, dinsdag 27 november onder tromgeroffel, ook het nieuwe logo van Apollo onthult.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.