Delden – Jonne Bökkerink van KBS Erve Hooyerink uit Delden is zondagmiddag in De Reggehof winnares geworden van Hofpopvoices 2018, de jaarlijkse zangwedstrijd voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Hof van Twente. Met het liedje Shotgun van George Ezra maakte zij grote indruk op jury en publiek. “Ze zong het lied loepzuiver, met veel plezier en een leuke interactie.” De jury, bestaande uit Anouk Schottink, Merel Brunnekreef en Raymond Waanders sprak dan ook vol lof over haar vertolking.Winnaar van groep 8 werd Brenna Kleinjan van IKC BentelWijz uit Bentelo, de beste zanger(es) van groep 7 was Rosalin de Vries van RKBS De Albatros. De speciale aanmoedigingsprijs werd gewonnen door Linde Tijhof van RKBS Petrusschool uit Hengevelde.
De 14 deelnemers werden begeleid door de docentenband van De Muziekschool Hof van Twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.