Dinand is geboren in Goor en opgegroeid in Markelo. Thans woont hij in Goor. Hij werkt als uitvoerend theater producent bij Viking Entertainment. Ook is hij gastdocent aan het ROC Twente.Dinand is 61 jaar en is lid van de VVD. Hij staat hoog op de verkiezingslijst van de VVD voor de Provinciale Staten. Muziek loopt als een rode draad door het leven van Dinand. Hij heeft in verschillende bands gespeeld maar de laatste jaren treedt hij solo op. Ook heeft hij optredens in Duitsland. Waarom hij de artiestennaam Kappie gebruikt zal hij in de uitzending zeker toelichten. Dit is maar een kleine greep uit alles, De favoriete muziek van Dinand wordt ten gehore gebracht in de uitzending.
De presentatie is in handen van Henk Klooster. De uitzending is zondag 25 november van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maandagavond 26 november herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.