Markelo – Baby´s en peuters zijn dol op lekker spetteren in warm water. Zeker als papa of mama meegaat in het bad. Op plezierige wijze leren de kinderen de mogelijkheden van het water kennen. Door samen te zingen, spelen en spetteren is het genieten voor twee!Op woensdag 14 november wordt er een Instuif georganiseerd in zwembad ‘De Vijf Heuvels’.
Van 9.00-9.30 uur voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar. Van 9.30 – 10.00 uur voor kinderen van ongeveer 6 maanden tot 2 jaar. Komt u gerust eens kijken en/of meedoen tijdens deze gratis kennismaking!
Jip´s Baby-, Peuter- en Kleuterzwemmen is een voorbereiding op het Leren zwemmen met Jip, het leszwemmen voor het ABC-diploma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.