Glenn Begieneman is zondag 11 november te gast in het radioprogramma “Portret” op Hofstreek FM. Glenn is sinds jaar en dag bedrijfsleider bij Bar bistro de Olde Smidse. En hoewel hij al jaren een vertrouwdgezicht is bij “de Smidse”, is het zeker niet zijn eerste werkgever. Hij deed ervaring op bij onder meer Hesperia Tower in Barcelona, De Wilmersberg in De Lutte en het Holiday Inn SunSpree Resort op Aruba.
Maar Glenn is meer dan alleen horecaman. Hoe ziet zijn vrijetijdsbesteding er uit? Heeft hij een gezin, doet hij aan sport en wat is zijn favoriete muziek? Het antwoord op die vragen krijgt u komende zondag tussen 11.00 en 12.00 uur in het Portret. Het programma wordt herhaald op maandag 12 november om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Ciska Freriksen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.