Markelo – Ook voor 2018 hebben wij weer een lange route uitgezet, verdeeld over twee lussen met weinig verharde weg, veel zandpaden, bospaden, kruipdoor-sluipdoor en maisvelden.

De Stichting Off Road Markelo – een samenwerking tussen de Auto Sport Vereniging Markelo en de Markelose Motorclub Ons genoegen – organiseert al sinds begin jaren 80 een off road rit op de eerste zondag van november.

De off road rit leidt, met enduromotoren en quads (beide met kenteken!), over een uitgezette route, die grotendeels bestaat uit onverharde wegen, bospaden en akkerbouwgronden. Er zit geen wedstrijdelement aan vast en de route mag meerdere keren worden afgelegd.

De route, die geheel met pijlen en lint is uitgezet, bestaat uit 2 lussen van circa 35 en 45 kilometer.Nadat je de motor hebt laten keuren kun je naar de inschrijftafel en na controle van al je papieren en het betalen van inschrijfgeld kun je zo vaak rijden als je wilt tussen 10:00 en 14:00 uur.

Het vertrek is net als voorgaande jaren vanaf Herberg de Pot in Markelo. Dit is gelegen aan de noordzijde van Markelo, kijk op onze routekaart om bij de start te komen. Er staan route pijlen rondom Markelo die u wijzen naar de start. Mocht u uw navigatie gebruiken gebruik dan Rijssenseweg 6, Markelo vanaf hier kunt u het niet missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.