Vacatures Hofstreek Omroep 2018.

Om onze ambities voor de toekomst waar te kunnen maken hebben wij dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Zie jij in radio en televisie maken een mooie hobby, dan ligt hier de kans waarop je wellicht zat te wachten.

Mensen met al enige ervaring in de functies die wij bieden zijn welkom, maar ook onervaren mensen kunnen rekenen op alle (opleidings)kansen. Belangrijk is in elk geval dat je gevoel en belangstelling hebt voor radio en televisie maken en als vrijwilliger je diensten aan wilt bieden. In concreto gaat het om de volgende functies:

Vacature Technicus radio / televisie:

Als Technicus bij de radio en/of televisie zorg je dat alle uitzendingen technisch geregeld zijn. Je start de muziek, de Jingles en zorgt dat de mensen live zijn op de TV of op de Radio. Je bent de man of vrouw achter de knoppen!

Vacature Cameraman/-vrouw

Als camera man of vrouw kun je zelfstandig werken, kun je zelf nieuwsitems opzoeken en opnemen, en kun je tijdens grote evenementen meewerken aan de uitzending. Je kan mooie plaatjes schieten. Je zorgt ervoor dat we mooie beelden kunnen afleveren op de TV of op Sociale Media. Optioneel kun je opnames bewerken.

Vacature Presentator/redacteur radio/televisie

Als presentator steel je de show voor de microfoon of tv. Je kan werken onder druk en je kan een vlot praatje houden.

Vacature Sport Presentator/Reggiseur

Kun jij makkelijk een praatje houden? Weet je wat van de lokale sport?
Als presentator breng je sportnieuws en praat je het sport programma aan elkaar. Je leest soms een bericht voor maar je presenteert ook de uitslagenblokjes met verslaggevers!
Meld je aan voor Sport Presentator!

Kun jij snel schakelen en goed improviseren?
Als regisseur ben je verantwoordelijk voor de telefoon, de gasten en je ondersteunt de presentator en de technicus.
Meld je aan als Sport Regisseur!

Vacature Medewerk(st)er Redactie

Als redacteur ben je een echte nieuwsgek en zit je bovenop alles wat er in de Hof van Twente gebeurd. Je kan goede artikelen schrijven of je kan goede en leuke items vinden voor nieuws- en andere programmas.

Vacature Nieuwslezer(es)

Als nieuwslezer heb je een serieuze stem en kom je duidelijk over naar het publiek. Je leest 1 tot 3 keer per week het nieuws en dit word elke werkdag uitgezonden op de radio.

Deze vacatures zijn op vrijwillige basis.

Als je meer informatie wilt, of wilt soliciteren kun je bellen naar: 0547 260888 of mailen naar: info@hofstreek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.