Markelo – Manege Snorrewind organiseert voor de vierde keer op rij een Halloween Spooktocht voor het goede doel. De manege ondersteunt al jaren de stichting Villa Joep, die geld inzamelt voor onderzoek tegen Neuroblastoom kinderkanker. Voorgaande jaren was deze spannende tocht door het bos bij Snorrewind , maar dit jaar is gekozen voor een andere opzet. In de oude leegstaande villa van voorheen Vosman in Holten (Oranjestraat 38) kan naar hartenlust gegriezeld worden! Je zult denken dat het in de keuken van dit pand wel gezellig is. En wat dacht je van het kantoor van de directeur? Niets is wat het lijkt! Een spannend uitje voor deelnemers vanaf 12 jaar. Ben jij jonger en niet bang? Dan ben je onder begeleiding ook van harte welkom.Een ideale feestplek voor groepen, verjaardagsfeestjes, voor iedereen tussen de 8 en 88 jaar. Dit jaar zal de tocht op zaterdag 27 oktober ‘s avonds gehouden worden. Deelname is slechts € 6,00 per persoon. De gehele opbrengst gaat naar Villa Joep. Opgave moet wel vooraf gebeuren op spooktochtvillajoep@outlook.com Durf jij het aan en heb je ijzeren zenuwen? Kom dan ook en steun daarmee Villa Joep!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.