Hof van Twente – Salut en stichting Franje organiseren een dag met de Museum Plus Bus naar museum de Twentse Welle in Enschede. De Museum Plus Bus is een initiatief van 12 musea en de BankGiro Loterij.

Op 20 november kunnen 40 senioren van 70 jaar en ouder mee, die niet meer zelfstandig een museum kunnen bezoeken. Om 9:45 uur wordt er verzameld bij ‘De Karsenmoat’, Kloosterlaan 25 in Goor om met de bus naar museum de Twentse Welle te reizen. In het museum wordt de groep gesplitst om de weefdemonstratie en het historisch museum te bezoeken.Tussentijd wordt er gezamenlijk geluncht. De bus verwacht rond 16:45 uur terug te zijn in Goor.

De kosten voor deze dag zijn €20,- inclusief koffie/thee en een lunch. Deelnemers mogen zelfstandig naar de opstapplaats komen of kunnen worden opgehaald door St. Franje.

Meer informatie of aanmelden? Bel Salut 0547-260053 of mail info@salut-welzijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.