Goor – Hector is een samenwerkingsverband met Fysiotherapie & Fysiofitnerss Smit uit Goor aangegaan.

Onder het motto : “voorkomen is beter dan genezen” zal fysiotherapeut Finn Hobelman veel aandacht besteden aan het voorkomen van klachten en blessures, middels preventietrainingen. Daarnaast zal hij natuurlijk alle aandacht en therapie geven die nodig is om acute- en/of chronische blessures te verhelpen, zodat de HECTOR spelers weer zo snel en goed mogelijk op hun niveau kunnen presteren voor hun team!Waar nodig kan behandeling ook vanuit de fysiopraktijk aan de Scherpenzeelseweg 25 plaatsvinden. Vanuit deze praktijk kunnen de Hector spelers ook gebruik maken van Echodiagnostiek, met het oog op de juiste behandeling.

Dus………..ondersteund door Smit,
is Hector nog sterker in het Groen en Wit!

Foto: SV Hector.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.